امروز کلی کار انجام دادم 5 کیلو سبزی خورشتی سرخ کردم  از ساعت 10 گذاشتم تا الان سرخ شده تو7 ساعت سرخ شده!!!! من همیشه سبزی رو حسابی سرخ میکنم بعد دیگه خورشتش عالی میشه و چرب و چیلی..گلهای که چند وقت پیش قلمه زدم و حسابی ریشه زده بودن امروز تو 5 تا گلدان همشونو کاشتم،دیروزم رفتم یه گل جدید به اسم گل ناز خریدم واقعااا نازه مث اسمش امروز صبح سه تا کل صورتی کوچولو داد فک کنم روزا باز میشه شبا بسته میشه،عاشق گل و گیاهم پُر تو بالکن گل دارم یه حس خوبی بهم میده از این به بعدم میخوام ماهی یه گل جدید بخرم...

نظرات 11 + ارسال نظر
marzi یکشنبه 17 مرداد 1395 ساعت 15:09 http://rozegaremarzi.blogsky.com

پریسا اینجوری که خاصیت سبزی از بین میره که!
هرچه کمتر سرخ بشه سالمتره و البته غذاهای سالم طعمشون فرق داره.

خسته نباشی کدبانو.
منم سبزی تموم کردم باید بخرم. فعلا که حال ندارم

میدونم مرضی جون ولی همیشه اینجوری سرخ کردم،آخه خوشمزه تره
سلامت باشی،انءشالله زودتر سرحال بشی

بهامین پنج‌شنبه 14 مرداد 1395 ساعت 08:21 http://notbookman.blogsky.com/

خسته نباشی عزیزم
من از سبزی پاک کردن و وتمام کارهای مرتبط بااون بیزارم

سلامت باشی عزیز دلم
منم دوست ندارم ولی چاره ای ندارم مجبورم

زینب (مسافرکربلا) پنج‌شنبه 14 مرداد 1395 ساعت 00:58 http://www.zendegiiziresayekhoda.mihanblog.com

سلام پریسا جونم
به به خورشت چرب و چیلی !جای مارو خالی کن وقتی درست کردی :)
منم عاشق گل وگیاهم ....واقعا حتی فقط نگاه کردن بهشونم حال آدمو خوب میکنه

سلام عزیزم
منم خیلی دوست دارم عین بچه ام میمونن

نااناا چهارشنبه 13 مرداد 1395 ساعت 12:25

خسته نباشی عزیزم
منم عاشق گلم و قرار گذاشته بودم هر ماه یه گلدون بخرم، گل این ماهو هنوز نخریدم شاد باشی دوستم، بووپس

معصوم چهارشنبه 13 مرداد 1395 ساعت 09:44 http://formyhoney.blogfa.com

چطوری مهربونم خوبی؟ خسته نباشی، برای منم سبزی سرخ کنی ممنون میشم خخخخ

خوبم مرسی،کجایی نیست معصومه
حتما با کمال میل خخخ

خانومیه آقاشون سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 22:56 http://ms194.blogfa.com

حسابی خسته نباشی خانوم خونه دار

سلامت باشی خانومی

مامان یک فرشته سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 21:51 http://parvazeyekfereshte.niniweblog.com

راستی خسته نباشی.چقدر خوب که اینقدر سرخ میکنی منم شنیده بودم که هر چی بیشتر سرخ بشه خوشمزه تر میشه.از این به بعد منم همین قدر سرخ میکنم

مرسی،اره همیشه زیاد سرخ میکنم،من روغن و زردچوبه و پیازم میریزم توش که باهش سرخ بشه اینقد خورشتش خوشمزه میشه..آره شما هم از این به بعد زیاد سرخ کن

مامان یک فرشته سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 20:29 http://parvazeyekfereshte.niniweblog.com

چه جالب .همین الان من از یک گلخونه اومدم.رفته بودم گل بخرم.منم خیلی گل دوست دارم.اره گل ناز واقعا قشنگه.خیلی هم ناز نازیه.خخخ

چه خوب پس شما دوست داری من که عاشق گلم،گل ناز که نگو روزی چند بار میرم بهش نگاه میکنم

مریم سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 18:50 http://taranom9696.blogfa.com

خسته نباشی پریسا جون .
7 ساعت زمان برد تا سرخ بشه وای خدای من خیلی خسته کننده هی بخوای سبزی ها رو زیر و رو کنی که نسوزه جا داره که بگم خسته نباشی دلاور
منم عاشق گل و گیاهم امسال از باغچمون انگور برداشت کردیم اونم سه مدل به همراه توت اینقده چسبید

مهدیا سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 17:52 http://mahdia.blogsky.com

تو که سبزی های بیچاره رو کشتی دختر.نوش جونتون.

گل واقعا قشنگه و خیلی به آدم حس خوب منتقل می کنه.همیشه پر از حس های خوب باشی پریسا جان.

واقعا کشتم،هر چی بیشتر سرخ بشه مزه دار تر میشه..ممنون من کلی حس خوب نیکی میگیرم با دیدن گلهام

الهه سه‌شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 17:26 http://elahesong.blogsky.com

سلام اجی خوبی حسابی خسته نباشی اجی گل ها هم مبارک باشه ان شاءالله

سلام عزیزم
ممنون

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.